Monday, 25 May 2015

Lunch At The Manhattan FISH MARKET ( e-curve )

Assalamualaikum semua...kali nie Michi nak post pasal makana di The Manhattan FISH MARKET.

Michi bukanlah sangat pengemar makanan barat but if once dah teringin tambah pulak ada promotion why not try kan..


Ok bermula semalam sehingga hari ini (25 May - 26 May) The Mahanttan FISH Maket mengadakan promosi untuk set nya. Jadi semalam Michi pun try la.Kali nie Michi cuma order Fried ikan Dory.Not bad, sedap jugak...Untuk lebih lanjut boleh la gi websitenye The Manhattan FISH MARKET.



Set Fried FIsh Dory (nie portion nye banyak and Michi rasa puas hati harga pun murah RM6.99) not include GST ya with GST dalam RM7.41


Harga boleh refer sini dan juga ada beberapa add on if yang kamu suka.


Member Michi order Salmon grilled but tekak Michi tak rasa nak boleh masuk sebab still lagi ada bau hanyir ikan


Ini pilihan air yang boleh dipilih ya. Terpulang pada tekak masing - masing.


Pilihan Michi semalam adalah Brooklyn SUNSET, tengok picture kat nie okeyy...


More picture..


Nie after Michi makan...nampak tak licin giler nampak sangat daku seorang yang pelahap ha..ha...

Apa-apa pun jom cepat - cepat gi The Mahanttan FISH MARKET yang berdekatan dengan anda secepat mungkin kerana hari ini adalah last promotion ya.