Sunday, 24 May 2015

Hot Water Beg with Magnet..i like it..

Assalamulaikum semua... ok kali nie Michi takde ape nak bercerita cuma tiba-tiba jer nak post satu barang nie...

Baru -baru nie Michi telah meminta kawan Michi untuk belikan Hot Water Bag with Magnet ataupun dikenali sebagai Electrik Bantal Panas Bermagnet. Michi dah lama usha kawan Michi nie guna dan tiba-tiba rasa nak guna juga la kan...

Mana tak nye hari -hari kerje dalam aircond, boleh beku rasanya..guna bantal nie rasa la suam-suam panas sikit kan...



Kelebihan :-

1) Menggalakkan aliran darah, membuang angin dan lain kotoran di darah dan ini akan    menggalakkan pembaikan tisu otot dengan lebih cepat.
2) Melegakan otot letih.
3) Melegakan sakit seperti artritis, otot ketat, senggugut, sakit belakang, bahu, leher dan sakit otot-  otot lain di badan.

* Saiz bantal dalm 6 x 8 x 28cm berat 1.5 KG.
* Harga yang member Michi beli dalam RM30 (untuk regular customer lah) / harga betul dalam       RM38 (boleh di runding) - kat luar tak pasti maybe boleh dapat lagi murah.
* Member Michi beli di IPC level 2 kedai kecik ja berhadapan POPULAR Bookstore.

Semenjak menggunakan bantal nie, alhamdulilah tidur lena jer Michi dan jugak tak berenggang langsung..he..he..oklah kan..lagipun harga mampu milik. Warranty pulak member Michi cakap dalam 3 bulan tapi kena make sure resit kenalah simpan ye.


Dapat sarung bantal, cable untuk charge.