Sunday, 17 May 2015

Birthday girl today

Yahoo...today is my birthday..erk yang ke berape yer..malu..actually yang ke -28...ahaks dah nak hampir 3 series rupanya ya.

For this time, Michi memang takder pun sambut besday secara besar -besaran pun, if ada pun kawan - kawan akan belikan sebiji kek ataupun ajak lepak makan - makan..Michi cuma merasa sambut besday bila Michi start study di Selangor and KL sahaja. Maklumlah orang kampung memang bab - bab sambut besday nie takde dalam list.


Sekadar dapat wish ja daripada kawan - kawan atau family, tapi Michi bersyukur sangat - sangat sebabnya masa zaman study dulu memang kawan - kawan sanggup sambut besday belikan sebiji kek dan kongsi bersama - sama. Setiap yang mana sebulan tue ada dua @ 3 orang yang sama bulan kitaorang akan pilih satu hari dan sambut sama -sama.

Memang sangat indah masa tue kan....

Semalam Michi tak sangka ada orang tue nak kasi hadiah. Memang happy sangat - sangat lah..sebabnya Michi bukannya jenis memilih hadiah tambah - tambah meminta.Tapi dah orang nak belanja Michi pilih jer la yang berkenan di hati....ngeh..ngeh..


Tadaaa...cantik kan..ahaks puji hadiah sendiri...bagi Michi walaupun sekecil / sebesar / semurah @ semahal valuenya sangat tinggi...dapat pulak daripada orang yang kita sayang pulak tue kan ...so hargai lah yer kawan -kawan..Terima Kasih An..


Michi memang gemar bracelet berantai macam nie berbanding gelang yang besar.


So kepada kawan - kawan yang wish dekat FB ker / wassup ker. Terima kasih banyak-banyak ya....Semoga kalian berbahagia selalu...