Sunday, 18 October 2015

Rindu serindu - Nya

ASSALAMUALAIKUM

Ha..ha.cam pelik pulak kan tajuk entri gitew. Takdelah ape pun, dua minggu lepas Michi pulang ke Kampung setelah sekian lama okey tak balik. Last balik Hari raya Aidilfitri ja.

Memandang kan kedua orang tua Michi pun kurang sihat begitu jugak Grand father and grand mother sebelah mak pun kurang sihat. Selepas nie Michi rasa nak kena balik tiap-tiap bulan gitew.

Pulang lah ke kampung selagi kita ada masa dan juga kesihatan yang baik. Takkan nak tangguh - tangguh kan. Rindu nye nak balik kampong kat Kuala Ketil....

Tambah-tambah ada anak sedara gurl yang comel gitew..ahaks...cepatlah masuk bulan November..

Sekian.

No comments:

Post a Comment