Saturday, 6 June 2015

Restoran Satay - satay

Assalamualaikum semua..fuh sepanjang minggu nie Michi agak bz sikit. Dah lama nak post pasal Restoran satay - satay nie, tapi tak berkesempatan pulak. Makanya hari ini Michi nak citer sikit pasala makanan kat sini ya..

Minggu lepas, housemate Michi ada ajak pegi Tesco Paradigm Mall untuk membeli sedikit barang rumah. Kitaorang keluar lambat sikit memandangkan kawan Michi baru balik dari keje.

Sesudah membeli belah..chewah ..padahal beli barang sikit jer pon kan...perut pon dah berbunyi kawan Michi ajak makan di satay - satay..dah lama Michi usha tapi takut nak masuk sebab takut mahal and tak sedap.

Bagi Michi if harga mahal tapi sedap tak kisah la kan, takutnya x sedap rugi jer kan. Tapi memandangkan kawan Michi dah buat muka memujuk makanya Michi pun oklah.

Bila tengok balik harganya, bagi Michi mahal jugaklah. Kali nie Michi pilih Nasi briani with beef rendang...


Sedapnye....memang sedap rendang daging nye. Cuma nasi ja sikit...


Kawan Michi pilih koehtew Ladna. Tak sempat Michi nak rasa sebab masing - masing focus nak makan jer kan.



Nasi Borjani adalah yang paling famous. Nampak macam sedap tapi next time ja lah Michi cuba..

Apa - apa pun bagi Michi oklah...nak cuba satay cam mahal jer...ada masa leh repeat datang lagi.

Address : Paradigm Mall, Lg 25 & 27 No. 1,
                 Jalan Ss7 / 26A Kelana Jaya, Selangor,
                47301 Petaling Jaya.

Phone     : +60 3-7801 1188









No comments:

Post a Comment