Thursday, 21 May 2015

Rezeki ke 2 mangga harumanis

Malam Selasa yang lepas, selepas balik dari keje la kiranya memandangkan esoknya restday, Michi dok kemas - kemas la bilik. Itu jerlah keje Michi lagi dasyat kalau penyakit MALAS datang seminggu sekali jer kemas bilik..ish..ishh idok la gitu... sebenarnya hari - hari Michi kemas.
Takkan nak jadi gurl - gurl macam tu kot...ieew...paham - paham sendiri jer la you olss..

Tiba - tiba...jeng..jeng..alamak angah call la pulak..cuak nie..ish..ish apehal la plak tiba - tiba call memalam pulak nie..tak penah - penah nak call tiba-tiba call mengejut..ehem Michi pun angkat la phone baru jer bagi salam terus angah tanya tengah buat ape? bz tak? ada kat rumah tak? ok dalam masa 10minit angah sampai..pap..trus letak tepon tak sempat nak tanya da....

Korang jangan risau k....nie bukan pakwe Michi @ boy friend yer....angah nie a.ka abang aku yang number 2...ha..ha..

selepas 10 minit....



Angah call...ok arahan diterima kena turun kebawah sekarang maklumlah Michi nie dok flat jer..hari-hari naik turun tangga ja...

Ghupa - ghupanya rezeki aku malam nie...alhamdulilah  ..thank you angah..love you..muuuahha..kerana teringatkan adikmu perempuan yang sorang nie..kui..kui...


Michi dapat 3 biji mangga Harumanis


Nie yang kena kupas malam tue jugak..nyum-nyum sedap...



Okey kepada penggemar buah Mangga Harumanis nie minggu ini Mara telah mengadakan Karnival Jualan & Pameran Harumanis @ KL di Medan Mara pada 20 hingga 22 Mei 2015. Jom apa lagi marilah kita pergi serbu....











No comments:

Post a Comment