Friday, 15 May 2015

Lunch Di Restauran Santai , Tesco Extra Mutiara Damansara

Assalamualikum you olss..ok entry kali nie Michi nak bagitau pasal salah satu tempat makan best di Mutiara Damansara. Actually, penat jugak Michi nak memikir asal je lunch tak tau tempat nak pegi makan. Alih - alih ikut jer kaki berjalan samada sampai di Q Bistro (refer entry sebelum nie) ataupun Restoran Santai.

Setiap hari Michi akan lunch lebih kurang dalam pukul 4PM camtu dengan si Kecik Lin..siapa lagi kalau bukan dia...ha2..Almaklum lah bila dah keje shift petang automatik time lunch pun drag ke petang jugaklah (ngeh..ngeh walhal hari - hari memang aku lunch time tue pon)

Ok, kali nie Michi nak cerita pasal Restoran Santai. Kepada saper -saper yang rajin pegi Tesco Extra dekat Mutiara Damansara ataupun The Curve boleh la singgah makan. Kedudukan restauran hanyalah bersebelahan Q Bistro cafe.


Di pendekkan citer kali nie Michi order Koehtew bandung. Dah banyak kali repet makan tapi kali nie rasa cam lagi sedap..ha2.. maybe tukang masak mood ok kot..tue yang sedap...portion pun banyak penuh satu mangkuk..harga rm7.50 oklah la..


Kalau menu yang lain - lain pun sedap jugak selalu Michi akan order ikan kembung goreng kerabu mangga perh..yang nie memang terbaik sedap gitu...Kecik Lin pulak order nasi putih + tomyam daging. If tengok picture bawah nie nampaklah sipi- sipi kecik nyer order...almaklumlah lapar nyer pasal gambar pun snap macam tue ja. Michi kasi 8/10 bintang...lepas nie memang Michi akan repet lagi lah..he2...



Ni keadaan ruang makan yang selesa. 
Bagi Michi tempat nie memang santai pun.




No comments:

Post a Comment