Sunday, 10 May 2015

Mood kelaut...Kantoi Diet

Assalamualaikum you olss...ngeh..ngeh...hu..today Full shift...alamatnye sampai ke tengahari mood den ke laut..sebab ape?? sob..sob..pagi tadi konon-konon nak diet tapi kantoi makan breakfast nasi lemak...alamatnya mengantuk sampai tengahari..sorry bos..tak leh tahan..kroh..kroh kejap...ha...ha...

Hari nie nak lunch kat mana pulak ye...bila dah keje area The Curve nie, dah tak tau nak makan kat mana dah..semua tempat makanan mahal-mahal up pulak kena add GST..adoiyai..terasa jugak la harga makanan jadik mahal.

Lin..oo Lin...dimanakah kau, dah pukul 4pm nie..nak lunch ape lagik...ahaks.Michi asal je lunch mesti ajak si budak kecik nie...dia jer la peneman di kala Michi nak gi makan...eh tetiba jer masuk pasal dak kecik nie..he2..


Moral of story terpaksa lah gi makan kat tempat yang biasa selalu makan Q Bistro (Tesco Mutiara Damansara). Selalunya, Michi akan order tosai tak pun tosai telur (fuh sedap nie korang patut mencuba) bagi Michi oklah tapi kalau makan nasi kandar harga mahal sikit la...terpulang pada you olss la.

Cuma hari nie kantoi lagi Michi belasah makan nasi kandar nasi separuh jer la plus ayam goreng rege dalam rm5.50..huk..huk mahal siot..apekan daya tak boleh nak order tosai sebabnye satu floor kedai bawah tesco tue gas memasak problem ..jadik x boleh nak masak...nasi ooh nasi hentam sajalah..

Sekian..


No comments:

Post a Comment