Saturday, 4 October 2014

Ditikam bekas kekasih

Di San Pedro Seorang wanita terselamat daripada maut walaupun cedera parah selepas kepalanya ditikam dengan pisau dapur. Alcileide Rodrigues dos Santos, 22, juga mampu menceritakan serangan bekas teman lelakinya itu kepada polis.

Alcileide ditemui polis di San Pedro, Sao Paolo ketika sedang duduk dalam keadaan berlumuran darah dengan pisau masih terpacak pada keningnya. Di sebalik kecederaan ngeri itu, Alcileide masih boleh berkomunikasi dengan lancar dan menceritakan kejadian itu kepada polis.

“Semuanya berlaku dengan pantas. Kami bertengkar dan tiba-tiba dia menikam kepala saya,” katanya. Sementara itu polis berkata, suspek ialah seorang remaja yang pernah menjalin hubungan dengan Alcileide.Jurucakap polis berkata, suspek dikenali sebagai Roberto Martins dos Anjos, 19.

Pakar perubatan pula berkata, Alcileide bernasib baik kerana tikaman itu tidak menembusi otaknya dan luka yang dialami disifatkan sebagai “tidak dalam”. - Agensi

Sumber : Metro Ahad

Summary : Kepada pasangan - pasangan diluar sana kalau bergaduh banyakkanlah bersabar dan cari penyelesaian sebaik mungkin.

Selamat Hari Raya Aidiladha....(smile & peace <(-_-)> )

Assalamualikum you oalls... Hik..hik selamat hari raya..huk..huk sedey-sedey time gini kene keje jgak.

So borink but it's okey ada kawan-kawan yang sama-sama bekerja hari nie..so memandangkan hari nie hari raya and nak sedapkan hati

Tadaaaaa.... Ada sedikit preparation Michi sediakan untuk kawan-kawan kat opis..ada sedikit jamuan gitu. Michi sediakan Laksam ja.


Resepi ni Michi cuba dari Blogger Kak Azie Kitchen.. Terbaik gitu..Thank Kak Azie.

Birthday Giveaway by Shad

Greetings and Assalamualaikum to all
Jemput Join


Klik Banner untuk Join

Birthday Giveaway by Shad dianjurkan oleh Shad dan disponsor oleh